DILO Koppelingen

De oorsprong van DILO zit in de unieke DILO koppelingen. Dit metaal-op-metaal sluiting principe garandeert een hogedruk afsluiting welke herbruikbaar is zonder extra afdichting materiaal. Naast de toepassingen in de SF6 apparatuur kennen deze koppelingen ook toepassingen in andere industrieën waar hoge drukken en tempraturen aanwezig zijn zoals stoom of waterstof .

Hogedruk koppelingen

Dilo koppeling doorsnee

Dilo sluiting principe

DILO produceert al sinds het begin unieke hogedrukkoppelingen. Deze koppelingen worden geproduceerd van DN3 tot en met DN50 in meerdere materiaal soorten. Afhankelijk van materiaal zijn deze koppelingen geschikt tot 1000 bar. De koppelingen zijn herbruikbaar en toepasbaar in een breed tempratuur bereik. Meer informatie over de koppelingen is te vinden op de DILO website

SF6 Koppelingen

Dilo VK/A-02/20 + VK/F-02/20

Het sluiting principe van DILO is verder toegepast in de SF6 lijn, ook hier word de metaal-op-metaal sluiting toegepast om zonder extra materiaal een dichte afsluiting te realiseren. De zelfsluitende VK/F en VK/A lijn word breed toegepast binnen de energie sector, en is uiteraard aanwezig op alle SF6 apparatuur van DILO. Naast de eigen koppelingen van DILO bieden wij ook de adapters om connecties te maken met niet DILO standaard apparatuur.

DILO SERVICE AGENT

LOKALE VOORAAD

SNELLE SERVICE

24/7 HELPDESK

Coypright 2018-2023 – FG Governors & Engine parts BV

Disclaimer: Any use by us of any manufacturer’s brand or model name, product codes, part numbers or IMO numbers is for descriptive and/or reference purposes only. Such use does not mean that parts so described originate only from the manufacturer.