DILO SF6 Behandeling

Voor het werken met SF6 heeft DILO speciale apparatuur ontwikkeld. SF6 dient olievrij verpompt te worden en hiervoor heeft DILO unieke olievrije compressoren en vacuümcompressoren ontwikkeld. De gashandlingsapparatuur voldoet aan de huidige wetgeving en zorgt voor minimale emissie door SF6-recovery onder 1 mbar.

We ondersteunen klanten graag met advies, onderhoud, huur, en aanschaf van alle DILO producten. Als lokale agent beschikken wij over eigen apparatuur en kunnen wij snel reageren op (verhuur) verzoeken.

Voor specifieke product info verwijzen wij graag door naar de DILO catalogus, of neem contact met ons op voor vrijblijvend advies.

SF6 vulsets

Dilo vulset 3-001-4-r002

Vullen van SF6 word versimpeld met de uitgebreide mogelijkheden van DILO. De mobiele vulwagens helpen met het verplaatsen van de cilinders en de geïntegreerde vuldrukregelaar en weegschaal faciliteren het vullen.Voor eerste vullingen is er ook de optie van een geintegreerde vacuumpomp (3-001-4-R022) om lucht te verwijderen alvorens te vullen met SF6

SF6 gaswagen

Economy cart

Economy service cart L057R01

Werken met SF6 vereist verschillende handelingen, zoals het terugwinnen van SF6 tot onder 20 mbar tijdens onderhoud, evenals het vullen van SF6 en het vacuümeren van lucht. Om deze taken uit te voeren, heeft DILO geïntegreerde gaswagens ontwikkeld. Deze apparatuur biedt een breed scala aan opties, zodat er voor zowel kleine als grote toepassingen een geschikte oplossing is. De prestaties van de SF6-apparatuur zijn onafhankelijk geverifieerd door TUEV SUED en verwerkt in de timing tool, waarmee de SF6-terugwinningsprestaties kunnen worden vergeleken tussen producten om een passende oplossing te vinden.

SF6 filters & onderhoud

SF6 pre-filter

Pre-filter B071R22

Voor het correct behandelen van SF6 bevatten de service karts interne filters en worden pre-filters geadviseerd. Deze filters verwijderen vocht en stof uit de SF6 om de kwaliteit te verhogen.  Als DILO agent ondersteunen wij onze klanten met vervangende filters en correct onderhoud van de componenten van de wagens.

DILO SERVICE AGENT

LOKALE VOORAAD/VERHUUR

SNELLE SERVICE

24/7 HELPDESK

Coypright 2018-2023 – FG Governors & Engine parts BV

Disclaimer: Any use by us of any manufacturer’s brand or model name, product codes, part numbers or IMO numbers is for descriptive and/or reference purposes only. Such use does not mean that parts so described originate only from the manufacturer.