DILO SF6 Behandeling

Voor het werken met SF6 heeft DILO speciale apparatuur. SF6 dient olievrij verpompt te worden en hiervoor heeft DILO unieke olie vrije compressors en vacuüm compressor ontwikkeld. De gashandeling apparatuur overtreft de huidige wetgeving en faciliteert minimale emissie door SF6 recovery voorbij 1 mbar.

We ondersteunen klanten graag met advies, onderhoud, huur, en aanschaf van alle DILO producten. Als lokale agent beschikken wij over lokale apparatuur en kunnen wij snel reageren op (verhuur) verzoeken.

SF6 vulsets

SF6 vulkar

SF6 vulkarren 3-001-4-R022 & 3-001-R001

Vullen van SF6 word versimpeld met de uitgebreide mogelijkheden van DILO. De mobiele vulwagens helpen met het verplaatsen van de cilinders en de geïntegreerde vuldrukregelaar en weegschaal faciliteren het vullen.
Voor eerste vullingen is er ook de vulkar met vacuumpomp (3-001-4-R022) om lucht te verwijderen alvorens te vullen met SF6

SF6 gaswagen

Economy cart

Economy service cart L057R01

Werken met SF6 vereist meerdere handelingen. Zo moet SF6 moet olie vrij verpompt kunnen worden en om emissie te minimaliseren tot een diep vacuüm, en daarbij moet dit vacuüm ook weer opgeheven kunnen worden voor onderhoud. Waarna de lucht weer verwijder moet kunnen worden. Om al deze handelingen te verrichten heeft DILO geïntegreerde gaswagens ontwikkeld. Deze wagens kennen meerdere maten zodat er voor zowel kleine als grote toepassingen apparatuur .

SF6 filters & onderhoud

SF6 pre-filter

Pre-filter B071R22

Voor het correct behandelen van SF6 bevatten de service karts interne filters en worden pre-filters geadviseerd. Deze filters verwijderen vocht en stof uit de SF6 om de kwaliteit te verhogen.  Als DILO agent ondersteunen wij onze klanten met vervangende filters en correct onderhoud van de componenten van de wagens.

UNMATCHED EXPERIENCE

PROBLEM SOLVING FIRST

EXCHANGE READY ON THE SHELF

24/7 HELPDESK

Coypright 2018-2023 – FG Governors & Engine parts BV

Disclaimer: Any use by us of any manufacturer’s brand or model name, product codes, part numbers or IMO numbers is for descriptive and/or reference purposes only. Such use does not mean that parts so described originate only from the manufacturer.